Zaradi spora ga je zabodel

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Moški v središču Nove Gorice je včeraj z nožem zabodel drugega moškega, napadeni je v bolnišnici umrl. Policija ugotavlja, da sta se sporekla.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali včeraj je nekaj pred 16. uro v središču Nove Gorice na enem od parkirnih prostorov prišlo do spora med dvema osebama, pri čemer je mlajši moški z nožem zabodel drugega moškega, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Reševalci so poškodovanemu 33-letnemu moškemu na kraju nudili zdravniško pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kjer je pozneje umrl.

Novogoriška policija je ugotovila, da je pred tem prišlo do spora med dvema moškima, pri čemer je mlajši moški z nožem zabodel 33-letnika, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Na kraju dogodka so nato policisti prijeli in odvzeli prostost 21-letnemu moškemu, osumljenemu storitve kaznivega dejanja. 

Predstavnik za odnose z javnostmi Dean Božnik je sporočil, da bodo kriminalisti po dobljenih rezultatih obdukcije, ki jo je odredil preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici, podali kazensko ovadbo zoper 21-letnega osumljenca. Kriminalistične preiskava v zvezi z okoliščinami obravnavanega primera kaznivega dejanja še vedno poteka in ni zaključena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.