Slovenija > Črna kronika
219 ogledov

Zaradi spora ga je zabodel

Novice: Ni mogel sprejeti, da ima drugega, zato jo je zabodel - Umor Saša Despot
Moški v središču Nove Gorice je včeraj z nožem zabodel drugega moškega, napadeni je v bolnišnici umrl. Policija ugotavlja, da sta se sporekla.

Kot smo že poročali včeraj je nekaj pred 16. uro v središču Nove Gorice na enem od parkirnih prostorov prišlo do spora med dvema osebama, pri čemer je mlajši moški z nožem zabodel drugega moškega, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Reševalci so poškodovanemu 33-letnemu moškemu na kraju nudili zdravniško pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kjer je pozneje umrl.

Novogoriška policija je ugotovila, da je pred tem prišlo do spora med dvema moškima, pri čemer je mlajši moški z nožem zabodel 33-letnika, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Na kraju dogodka so nato policisti prijeli in odvzeli prostost 21-letnemu moškemu, osumljenemu storitve kaznivega dejanja. 

Predstavnik za odnose z javnostmi Dean Božnik je sporočil, da bodo kriminalisti po dobljenih rezultatih obdukcije, ki jo je odredil preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici, podali kazensko ovadbo zoper 21-letnega osumljenca. Kriminalistične preiskava v zvezi z okoliščinami obravnavanega primera kaznivega dejanja še vedno poteka in ni zaključena. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.