Ruski ambasador se bo moral zagovarjati pred Fajonovo

Foto: Flickr/Vlada RS
Foto: Flickr/Vlada RS
Obtožnica je pravnomočna.
Oglej si celoten članek

Po poročanju 24 ur je obtožnica v primeru aretiranih ruskih vohunov, ki so ju prijeli v Ljubjani, pravnomočna, pripor pa podaljšan. Ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon je zato na zagovor že poklicala ruskega ambasadorja v Sloveniji Timurja Ejvazo.

"Obtožena sta dveh kaznivih dejanj, in sicer kaznivega dejanja vohunjenja ter kaznivega dejanja overovitve lažne vsebine,"  je povedala zunanja ministrica.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:11 24. Marec 2023.

    FAJONKA ODJEBI ! Živela mati Rusija ! Smrt USA in njenim hlapcem in prostitutom ,! Ko Rusi pridejo , ne …

  • 05:31 24. Marec 2023.

    Ha-ha-ha! Štos desetletja!

  • 22:29 23. Marec 2023.

    phahhaha...me zanima kako bo to zaslišanje potekalo...najbrž se bojo pogovarjal kašno hohštaplersko hrano bojo jedl, pa kam se grejo zajebavat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.