Zasegli 400 rastlin

Foto: Profimedias Konoplja, fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Konoplja, fotografija je simbolična.
Hišna preiskava na območju Grosupljega obrodila sadove.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti ljubljanske policijske uprave so v ponedeljek na območju Grosupljega pri 51-letnemu slovenskemu državljanu opravili hišno preiskavo in v posebno prirejenem prostoru odkrili prepovedano konopljo. Moškega bodo kazensko ovadili zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so pri hišni preiskavi pri 51-letniku odkrili posebej prirejen prostor za pridelavo in vzgojo prepovedane konoplje in zasegli okoli 400 rastlin, pol kilograma posušenih rastlinskih delcev in pripomočke za gojenje: grelce, luči in namakalni sistem.

Osumljenca bodo kazensko ovadili zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Moškega v preteklosti še niso obravnavali za tovrstna kazniva dejanja.

Slovenija Ujeli kriminalno združbo, nasvete za gojenje konoplje dajali kar prek spleta

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:51 19. Junij 2019.

    tožibabe mamo v slo ,sami butnglavci ki nobenemu ničesar ne privošči,ker policija ne bi nikoli ničesar najdla ,za lastne potrebe …

  • 14:03 18. Junij 2019.

    To so pohorske palmice , ki odganjajo mrčes !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.