Zasegli orožje in droge

Foto: PU Celje Zasežena droga in orožje Foto: PU Celje Zasežena droga in orožje
Šentjurski policisti so v zadnjih dneh pri tatvini nafte zalotili 30-letnega Celjana ter zaradi suma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami opravili hišno preiskavo pri 46-letnemu domačinu.
Oglej si celoten članek

Šentjurski policisti so konec prejšnjega tedna, v nočnih urah, pri tatvini nafte v industrijski coni v Šentjurju, zalotili 30-letnega Celjana. 30-letnik je skušal s kraja zbežati, vendar so ga policisti prijeli. Pri sebi je imel več pripomočkov za tatvino nafte in sicer  več cevi za točenje goriva  ter več plastenk napolnjenih z ukradeno nafto.  Pripomočke in ukradeno gorivo so mu zasegli, za storjeno pa ga bodo kazensko ovadili, so sporočili s Policijske uprave Celje.

46-letniku zasegli droge in orožje

Na podlagi zbranih obvestil in odredbe za hišno preiskavo so šentjurski policisti v petek, 7. septembra 2012, opravili hišno preiskavo pri 46-letnemu osumljencu doma iz območja Šentjurja. Pri hišni preiskavi so našli več sadik konoplje, dva kosa predelanega orožja za izstreljevanje malokalibrskih oziroma vojaških nabojev, dušilec zvoka, nekaj delov orožja in približno 10 kilogramov smodnika. 46-letnika bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa z orožjem in zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo drog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.