Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Zasegli orožje in droge

Zasežena droga in orožje
1/2
PU Celje
Šentjurski policisti so v zadnjih dneh pri tatvini nafte zalotili 30-letnega Celjana ter zaradi suma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami opravili hišno preiskavo pri 46-letnemu domačinu.

Šentjurski policisti so konec prejšnjega tedna, v nočnih urah, pri tatvini nafte v industrijski coni v Šentjurju, zalotili 30-letnega Celjana. 30-letnik je skušal s kraja zbežati, vendar so ga policisti prijeli. Pri sebi je imel več pripomočkov za tatvino nafte in sicer  več cevi za točenje goriva  ter več plastenk napolnjenih z ukradeno nafto.  Pripomočke in ukradeno gorivo so mu zasegli, za storjeno pa ga bodo kazensko ovadili, so sporočili s Policijske uprave Celje.

46-letniku zasegli droge in orožje

Na podlagi zbranih obvestil in odredbe za hišno preiskavo so šentjurski policisti v petek, 7. septembra 2012, opravili hišno preiskavo pri 46-letnemu osumljencu doma iz območja Šentjurja. Pri hišni preiskavi so našli več sadik konoplje, dva kosa predelanega orožja za izstreljevanje malokalibrskih oziroma vojaških nabojev, dušilec zvoka, nekaj delov orožja in približno 10 kilogramov smodnika. 46-letnika bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa z orožjem in zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo drog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.