Zastoji danes, zastoji jutri

Foto: Žurnal24 Danes sta bila obremenjena predvsem prehoda Dragonja in Sečovlje. (Foto: Dare Če
Razmere na cestah so se umirile. Konec tedna v znamenju praznika in zato tudi zastojev.
Oglej si celoten članek

Na slovenskih cestah ni več zastojev.

Zastoji konec tedna na običajnih mestih
"Danes bo povečan promet iz smeri Hrvaške proti notranjosti države. Zastoji pa se konec tedna pričakujejo na Gorenjskem, mejnih prehodih v Isti (Sečovlje, Dragonja), na cesti od mejnega prehoda Dragonja proti Kopru in nato na avtocesti od Kopra proti Ljubljani," je na Prometno-informacijskem centru za državne ceste pojasnil Kristjan Zobovnik.

V soboto se pričakuje povečan promet proti turističnim krajem, v nedeljo pa v obratni smeri. V nedeljo lahko dodatno gnečo in povečan promet v okolici romarskih središč pričakujemo tudi zaradi praznika Marijino vnebovzetje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.