Zastoji na cestah, čakanje na mejnih prehodih

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Na slovenskih cestah je pričakovano za julijsko sobotno dopoldne promet vse bolj zgoščen, nastajajo zastoji.
Oglej si celoten članek
Po podatkih prometno-informacijskega centra so zastoji na ljubljanski zahodni obvoznici med Kosezam in Kozarjam proti Primorski, na cestah Izola - Strunjan, Draženci - Podlehnik - Gruškovje, Starod. Pred predorom pred predorom Karavanke proti Sloveniji je štirikilometrska kolona.
 
Na primorski avtocesti proti Kopru je močno povečan promet. Od Logatca proti Uncu promet poteka upočasnjeno v strnjeni koloni, občasno nastane zastoj. Pot se voznikom podaljša za približno pol ure.


Po zadnjih podatkih policije je daljša čakalna doba na mejnem prehodu Gruškovje, Obrežje, Jelšane, Dragonja, Sečovlje in Sočerga.

Na Dragonji se za izstop čaka eno uro, za vstop v Slovenijo pa pol ure, na Gruškovju ravno toliko, pol ure se za vstop in izhod čaka na Sečovljah in Jelšanah, na mejnem prehodu Starod pa je za izhod iz države treba čakati 20 minut. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.