Razmere na cestah se umirjajo

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Kolone so bile dolge tudi sedem kilometrov.
Oglej si celoten članek

Sobotno popoldne se je začelo z zastoji. Okoli 15. ure so vozniki na primorski avtocesti med Uncem in Postojno v smeri proti Kopru stali v sedem kilometrov dolgem zastoju. Na omenjenem odseku je bil zastoj dolg še 3 kilometre, zaradi česar se je pot podaljšala za približno 20 minut.

končno Po 25 letih dočakali priključek

Kje potekajo dela?

Na primorski avtocesti je pred Postojno zaprt vozni pas proti Kopru predvidoma do 20. ure. V nedeljo pa med 7. in 17. uro.

Štajerska avtocesta je zaprta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani do nedelje, 15. oktobra do 15. ure. Zaprt je tudi uvoz Trojane proti Mariboru in proti Ljubljani. Obvoz je po vzporedni regionalni cesti.

Na gorenjski avtocesti sta zaprta priključek Hrušica in počivališče Jesenice proti Ljubljani. Zaprt je tudi vozni pas v predoru Šentvid proti Ljubljani. 

Čakalna doba je na mejnem prehodu Starod pri vstopu.

Avto Takšna bo vinjeta prihodnje leto

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.