Zastoji zaradi nesreč

Foto: Bralec Nesreča pri Trebnjem Foto: Bralec Nesreča na severni obvoznici v Ljubljani
Na slovenskih cestah zastoji in gneča.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila tudi na ljubljanski zahodni obvoznici med razcepom Koseze in priključkom Brdo, v smeri Kozarja je zaprt prehitevalni pas, nastal je zastoj, ki je zdaj že sproščen.

V smeri morja se je zgodila še ena nesreča, in sicer med priključkom Brezovica in cestninsko postajo Log. Promet je oviran, prav tako kot na primorski avtocesti pred razcepom Srmin v smeri Ljubljane.

Popoldan je prišlo tudi do nesreča na dolenjski avtocesti med  priključkoma Trebnje zahod in Trebnje vzhod v smeri Novega mesta, nekaj časa je bil zaprt prehitevalni pas, vekndar po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste (Pic) zastoja ni več.

Potrpljenje obvezna oprema

Če se boste na to sončno petkovo popoldne odpravili na pot, vas na nekaterih delih čakajo zastoji in gneča.  Na pomurski avtocesti pred predorom Cenkova je zaradi okvare tovornega vozila zaprt vozni pas proti Murski Soboti. Gneče in zastoji so še na cestah Šenčur-Kranj ter od Ljubljane proti Medvodam in Škofljici.

Povečan in zgoščen promet je od Kopra proti Dragonji in Izoli, še sporočajo s PiC-a.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.