Slovenija
13 ogledov

Zastoji zaradi nesreč

Nesreča pri Trebnjem
1/2
Bralka
Na slovenskih cestah zastoji in gneča.

Nesreča se je zgodila tudi na ljubljanski zahodni obvoznici med razcepom Koseze in priključkom Brdo, v smeri Kozarja je zaprt prehitevalni pas, nastal je zastoj, ki je zdaj že sproščen.

V smeri morja se je zgodila še ena nesreča, in sicer med priključkom Brezovica in cestninsko postajo Log. Promet je oviran, prav tako kot na primorski avtocesti pred razcepom Srmin v smeri Ljubljane.

Popoldan je prišlo tudi do nesreča na dolenjski avtocesti med  priključkoma Trebnje zahod in Trebnje vzhod v smeri Novega mesta, nekaj časa je bil zaprt prehitevalni pas, vekndar po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste (Pic) zastoja ni več.

Potrpljenje obvezna oprema

Če se boste na to sončno petkovo popoldne odpravili na pot, vas na nekaterih delih čakajo zastoji in gneča.  Na pomurski avtocesti pred predorom Cenkova je zaradi okvare tovornega vozila zaprt vozni pas proti Murski Soboti. Gneče in zastoji so še na cestah Šenčur-Kranj ter od Ljubljane proti Medvodam in Škofljici.

Povečan in zgoščen promet je od Kopra proti Dragonji in Izoli, še sporočajo s PiC-a.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.