Zato v slovenskem McDonaldsu ne morete dobiti te pijače

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ponekod v tujini lahko v restavracijah s hitro prehrano McDonald's naročite tudi pivo, medtem ko v Sloveniji to ni mogoče. Preverili smo, kaj je razlog ...
Oglej si celoten članek

Veliko turistov ob prihodu v slovenske McDonald'se žalostno ugotovi, da piva v svojem meniju (ali ločeno) ne bodo mogli naročiti. Le kako je to mogoče, če pa v domovini lahko naročamo tudi pivo, se sprašujejo. Tudi nekateri člani redakcije smo na potovanjih v tujini že naročali pivo, zato smo se z vprašanjem obrnili na zastopništvo McDonald'sa v Sloveniji in jih pobarali, zakaj naročanje piva v Sloveniji ni možno, tako kot na primer na Hrvaškem, v Španiji, Franciji, Nemčiji in drugje.

"V McDonald'su Slovenija alkoholnih pijač ni na našem meniju, kot ste že pravilno ugotovili. Prodaja alkoholnih pijač ni v skladu z našo lokalno poslovno strategijo," so nam odgovorili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 01:09 14. November 2022.

    Hahaha... "poslovna politika" ??? Aja??? Poslovna politika je ponavadi globalna od matične firme in ni vezana na eno državo. Sicer …

  • 18:14 13. November 2022.

    pivo se ne more prodajat v prodajalnah s junk hrano. je preveč kvalitetna in zdrava hrana. hrana. da vam bo …

  • 16:19 13. November 2022.

    Vaški posebneži. Najbrž se američani bojijo, da bi jim kakšna pijana buča razbila lokal. Menda smo v svetu znani kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.