Zavitki so vseeno cenejši

Foto: Žurnal24 Med zavitki A, B in E je najbolj priljubljen zadnji, saj ga lahko starši sestavi
Pomoč ob rojstvu. Bodoči starši se večinoma odločajo za denarno pomoč.
Oglej si celoten članek

Paketi. Bralka je ob pregledovanju ponudbe izdelkov v paketu za novorojenčke opazila, da so posamezni izdelki dražji, kot so denimo v Baby Centru, kar se ji zdi nelogično: “Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve (MDDSZ) trdi, da s prevzemom teh izdelkov prihranimo, saj naj bi bili kupljeni po nabavni ceni.
Bodoča mamica pogreša še informacije o proizvajalcu, blagovni znamki in modelu.

93 odstotkov bodočih mamic se je lani odločilo za enkratno denarno pomoč. Ta trenutno znaša 276,11 evra.

 

Večina izdelkov cenejša
Pri preverjanju cen v Baby Centru smo ugotovili, da so vsi izdelki v zavitku cenejši, razen krpic za umivanje Tosama, ki so res dražje za 31 centov,” pravijo na MDDSZ. Cena avtosedeža znamke Maxi-Cosi Cabriofix pri omenjenem trgovcu je bila nekoliko nižja od izdelka v zavitku, ko so bili sedeži v akciji za člane kluba Baby Centra, dodajajo.

Kot so sporočili z ministrstva, proizvajalcev zaradi morebitnih očitkov komercializacije izrecno ne navajajo: “Zato so na spletni strani njihova imena oziroma imena dobaviteljev za vse izdelke navedena na enem mestu, ob posameznih izdelkih pa le cena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.