Slovenija
18 ogledov

Zavitki so vseeno cenejši

Med zavitki A, B in E je najbolj priljubljen zadnji, saj ga lahko starši sestavi Žurnal24 main
Pomoč ob rojstvu. Bodoči starši se večinoma odločajo za denarno pomoč.

Paketi. Bralka je ob pregledovanju ponudbe izdelkov v paketu za novorojenčke opazila, da so posamezni izdelki dražji, kot so denimo v Baby Centru, kar se ji zdi nelogično: “Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve (MDDSZ) trdi, da s prevzemom teh izdelkov prihranimo, saj naj bi bili kupljeni po nabavni ceni.
Bodoča mamica pogreša še informacije o proizvajalcu, blagovni znamki in modelu.

93 odstotkov bodočih mamic se je lani odločilo za enkratno denarno pomoč. Ta trenutno znaša 276,11 evra.

 

Večina izdelkov cenejša
Pri preverjanju cen v Baby Centru smo ugotovili, da so vsi izdelki v zavitku cenejši, razen krpic za umivanje Tosama, ki so res dražje za 31 centov,” pravijo na MDDSZ. Cena avtosedeža znamke Maxi-Cosi Cabriofix pri omenjenem trgovcu je bila nekoliko nižja od izdelka v zavitku, ko so bili sedeži v akciji za člane kluba Baby Centra, dodajajo.

Kot so sporočili z ministrstva, proizvajalcev zaradi morebitnih očitkov komercializacije izrecno ne navajajo: “Zato so na spletni strani njihova imena oziroma imena dobaviteljev za vse izdelke navedena na enem mestu, ob posameznih izdelkih pa le cena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.