Zavore ali neprilagojena hitrost?

Foto: Zoran Borovšak / sentjur.net
Foto: Zoran Borovšak / sentjur.net
Preiskava. Policisti odredili strokovni pregled tovornega vozila povzročitelja prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

"Policisti bodo zagotovo ovadili 44-letnega povzročitelja tragične prometne nesreče v Šentjurju, vendar preiskava še ni zaključena in bo treba počakati na izsledke strokovnega pregleda tovornega vozila, s katerim je povzročil nesrečo," je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin.

Spolzka cesta

Po nekaterih neuradnih informacijah naj bi tovornemu vozilu odpovedale zavore, po drugih pa je bila za nesrečo, v kateri je umrl 71-letni Franc Romih, oče televizijskega in radijskega voditelja Boštjana in radijskega napovedovalca Matjaža, kriva neprilagojena hitrost, cesta pa je bila zaradi naliva zelo spolzka.

Nesreča se je zgodila, ker je tovorno vozilo v blagem ovinku v smeri proti Dramljam zaneslo, pri čemer je voznik trčil v osebni avto, ki ga je v tistem trenutku nasproti pravilno pripeljal Romih. Poškodbe so bile zanj usodne, njegova žena pa je bila huje poškodovana. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:12 6. Maj 2014.

    le čevlje sodi naj kopitar ....predhodnika nimata sramu ,kaj takega napisala?

  • 09:37 6. Maj 2014.

    Kriv definitivno telefon voznika kamiona. Vsak že vozi in sklepa biznise med vožnjo, to je moda v Sloveniji. Policisti bi …

  • 07:31 6. Maj 2014.

    Prevelika hitrost in nenaložen kason . Prikolica še prelahka za stanje na cesti. <br />Kriv voznik , ne pa tehnika …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.