Zavrl za liberalnejšo Slovenijo

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Franci Zavrl napoveduje, da se vrača v medije in da bo Slovenijo napravil liberalnejšo.
Oglej si celoten članek

Kot je že znano, naj po neuradnih virih Branko Pavlin ne bi več opravljal funkcije predsednika uprave Dnevnika. V tem trenutku naj bi tako potekala intenzivna dogovarjanja, kdo bo zasedel njegov položaj na vrhu časopisne hiše.

Po nekaterih informacijah naj bi krmilo prevzel Franci Zavrl, ustanovitelj podjetja Pristop, strokovnjak za odnose z javnostmi, krizno upravljanje in odnose z mediji. Po drugih informacijah naj bi bil Zavrl tisti, ki že dlje časa z različnimi potencialnimi bodočimi predsedniki uprav opravlja razgovore za zasedbo položaja. Kot je znano, se je pri tem nedavno omenjalo tudi ime Marijana Jurenca, nekdanjega prvega moža POP TV-ja.

V negotovi zgodbi je danes Franci Zavrl na Weekend media festivalu v Rovinju napovedal, da se vrača v medije in da bo "napravil Slovenijo liberalnejšo".

Franciju Zavrlu smo izhajajoč iz njegove napovedi poslali vprašanje, ali lahko njegova izjava pomeni, da bo zasedel mesto predsednika uprave Dnevnika. Zavrl odgovarja: "Ne. Razmišljam pa o tem, kakšen je vpliv konvergence storitvene industrije, medijev, direktnega marketinga in kako primerno temu graditi svojo kariero.“



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.