Slovenija
86 ogledov

Zavrl za liberalnejšo Slovenijo

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Franci Zavrl napoveduje, da se vrača v medije in da bo Slovenijo napravil liberalnejšo.

Kot je že znano, naj po neuradnih virih Branko Pavlin ne bi več opravljal funkcije predsednika uprave Dnevnika. V tem trenutku naj bi tako potekala intenzivna dogovarjanja, kdo bo zasedel njegov položaj na vrhu časopisne hiše.

Po nekaterih informacijah naj bi krmilo prevzel Franci Zavrl, ustanovitelj podjetja Pristop, strokovnjak za odnose z javnostmi, krizno upravljanje in odnose z mediji. Po drugih informacijah naj bi bil Zavrl tisti, ki že dlje časa z različnimi potencialnimi bodočimi predsedniki uprav opravlja razgovore za zasedbo položaja. Kot je znano, se je pri tem nedavno omenjalo tudi ime Marijana Jurenca, nekdanjega prvega moža POP TV-ja.

V negotovi zgodbi je danes Franci Zavrl na Weekend media festivalu v Rovinju napovedal, da se vrača v medije in da bo "napravil Slovenijo liberalnejšo".

Franciju Zavrlu smo izhajajoč iz njegove napovedi poslali vprašanje, ali lahko njegova izjava pomeni, da bo zasedel mesto predsednika uprave Dnevnika. Zavrl odgovarja: "Ne. Razmišljam pa o tem, kakšen je vpliv konvergence storitvene industrije, medijev, direktnega marketinga in kako primerno temu graditi svojo kariero.“



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.