Zbil in huje poškodoval pešca

Foto: Žurnal24
V petek zvečer je v naselju Šentjur voznik (brez veljavnega vozniškega dovoljenja) trčil v pešca. S kraja nesreče je pobegnil, a se kasneje sam javil policiji.
Oglej si celoten članek
Novo mesto:
V petek je 20-letni voznik s stranskim ogledalom trčil v pešca, ki je hodil v paru ob desnem robu vozišča. Pešec je padel in z glavo udaril po vozišču. Hudo poškodovan se zdravi v bolnišnici. Danes pa je voznik osebnega avta na prehodu za pešce trčil v 51-letno peško, ki je utrpela lahko telesno poškodbo.

Do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami je prišlo v petek zvečer na Ulici Franja Malgaja v naselju Šentjur. Ko je 50-letni voznik osebnega avtomobila pripeljal v oster desni nepregledni ovinek, je na koncu tega ovinka zapeljal preblizu desnemu robu vozišča in trčil v 63-letnega pešca, sicer oblečenega v temna oblačila. Ta je hodil iz nasprotne smeri ob levem robu vozišča.

Pešec je padel na pokrov motorja osebnega avtomobila in z glavo trčil v vetrobransko steklo. Zatem je padel po vozišču in se huje telesno poškodoval. Voznik, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, se po trčenju ni ustavil na kraju nesreče. Odpeljal se je neznano kam, kasneje pa se sam javil na policijsko postajo Šentjur.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.