Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Zbil in huje poškodoval pešca

Žurnal24 main
V petek zvečer je v naselju Šentjur voznik (brez veljavnega vozniškega dovoljenja) trčil v pešca. S kraja nesreče je pobegnil, a se kasneje sam javil policiji.
Novo mesto:
V petek je 20-letni voznik s stranskim ogledalom trčil v pešca, ki je hodil v paru ob desnem robu vozišča. Pešec je padel in z glavo udaril po vozišču. Hudo poškodovan se zdravi v bolnišnici. Danes pa je voznik osebnega avta na prehodu za pešce trčil v 51-letno peško, ki je utrpela lahko telesno poškodbo.

Do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami je prišlo v petek zvečer na Ulici Franja Malgaja v naselju Šentjur. Ko je 50-letni voznik osebnega avtomobila pripeljal v oster desni nepregledni ovinek, je na koncu tega ovinka zapeljal preblizu desnemu robu vozišča in trčil v 63-letnega pešca, sicer oblečenega v temna oblačila. Ta je hodil iz nasprotne smeri ob levem robu vozišča.

Pešec je padel na pokrov motorja osebnega avtomobila in z glavo trčil v vetrobransko steklo. Zatem je padel po vozišču in se huje telesno poškodoval. Voznik, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, se po trčenju ni ustavil na kraju nesreče. Odpeljal se je neznano kam, kasneje pa se sam javil na policijsko postajo Šentjur.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.