Zbil ju je avto, ko sta se sončili na cesti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dve ameriški najstnici si bosta sončenje sredi ene izmed lokalnih cest v ameriški zvezni državi Pensilvanija zelo dobro zapomnili.
Oglej si celoten članek

Trinajstletnici sta se namreč sončnim žarkom nastavljali kar sredi ceste, so za tamkajšnjo postajo NBC povedali njuni starši. Po trku so ju morali s helikopterjem odpeljati v bolnišnico v Pittsburgh, kjer pa že dobro okrevata.

Najstnici je po podatkih policije zbil 19-letni bratranec enega izmed deklet, potem ko je vozilo obrnil pred znakom Stop. Primer trenutno policija še preiskuje, tako da ni znano, ali bo 19-letnika doletela kakšna kazen. 

Sta pa njegova sestra in brat dejala, da je bila "samo nesreča".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:24 2. Maj 2012.

    Kaj se dogaja z intelektom mlajših generacij, pa ne samo v ameriki, je naravnost grozljivo. Ne vem ali imam samo …

  • 20:36 30. April 2012.

    "Zbil ju je avto, ko sta se sončali na cesti"<br /><br />Še en polpismen "novinar". Pravilno bi bilo: "Avto ju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.