Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zbil ju je avto, ko sta se sončili na cesti

sončenje Shutterstock
Dve ameriški najstnici si bosta sončenje sredi ene izmed lokalnih cest v ameriški zvezni državi Pensilvanija zelo dobro zapomnili.

Trinajstletnici sta se namreč sončnim žarkom nastavljali kar sredi ceste, so za tamkajšnjo postajo NBC povedali njuni starši. Po trku so ju morali s helikopterjem odpeljati v bolnišnico v Pittsburgh, kjer pa že dobro okrevata.

Najstnici je po podatkih policije zbil 19-letni bratranec enega izmed deklet, potem ko je vozilo obrnil pred znakom Stop. Primer trenutno policija še preiskuje, tako da ni znano, ali bo 19-letnika doletela kakšna kazen. 

Sta pa njegova sestra in brat dejala, da je bila "samo nesreča".

Komentarjev 2
  • raviotar 00:24 02.maj 2012.

    Kaj se dogaja z intelektom mlajših generacij, pa ne samo v ameriki, je naravnost grozljivo. Ne vem ali imam samo jst to nesrečo, ampak enostavno je postala tombola najti normalno intelegentno osebo, ki ji/mu logika špila in obvlada razmišljanje z ...prikaži večz lastnimi možgani. V glavnem, jst sem obupala, raje delam sama dva šihta vsak dan sama, ker zelo hitro sprejmeš v službo ljudi na takem nivoju kot sta te dve kokoši.

  • Avatar skeptik
    skeptik 20:36 30.april 2012.

    "Zbil ju je avto, ko sta se sončali na cesti"Še en polpismen "novinar". Pravilno bi bilo: "Avto ju je zbil, ko sta se sončili na cesti"Katastrofa za slovenski jezik....