Zbil kolesarja in odpeljal naprej

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali z materialno škodo, v eni pa je bila ena oseba lahko telesno poškodovana - voznik pa je pobegnil s kraja dogodka.
Oglej si celoten članek

V Veščici pri Ljutomeru je neznani voznik osebnega avtomobila v desnem ovinku zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v kolesarja, ki se je pripeljal nasproti. Povzročitelj je, ne da bi se ustavil in poškodovanemu kolesarju nudil pomoč, odpeljal naprej proti Ljutomeru.

Na podlagi opravljenega ogleda kraja je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil osebni avtomobil rdeče barve. Vse, ki bi karkoli vedeli o povzročitelju, policisti PU Murska Sobota, da to sporočijo najbližji policijski postaji, na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:58 26. December 2011.

    Ja zgleda ,da je pogeg iz kraja nesreče postala moda v Sloveniji:(Hja vzrokov za to dejanje pa je lahko več.Eno …

  • 19:12 24. December 2011.

    "Po nesreči brezbrižno odpeljal naprej."<br /><br />- no, žurnalovci, brezbrižno pa ta delikvent prav gotovo ni odpeljal. Po mojem ga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.