Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Zbil kolesarja in odpeljal naprej

Žurnal24 main
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali z materialno škodo, v eni pa je bila ena oseba lahko telesno poškodovana - voznik pa je pobegnil s kraja dogodka.

V Veščici pri Ljutomeru je neznani voznik osebnega avtomobila v desnem ovinku zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v kolesarja, ki se je pripeljal nasproti. Povzročitelj je, ne da bi se ustavil in poškodovanemu kolesarju nudil pomoč, odpeljal naprej proti Ljutomeru.

Na podlagi opravljenega ogleda kraja je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil osebni avtomobil rdeče barve. Vse, ki bi karkoli vedeli o povzročitelju, policisti PU Murska Sobota, da to sporočijo najbližji policijski postaji, na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije.

Komentarjev 2
  • reider 19:58 26.december 2011.

    Ja zgleda ,da je pogeg iz kraja nesreče postala moda v Sloveniji:(Hja vzrokov za to dejanje pa je lahko več.Eno je zagotovo-tak človek za svoje dejanje pač ne želi odgovarjati na takšen ali drugačen način.Tudi moj prijatelj ima isto iskušnjo,ko ...prikaži več so ga pustili obležati v jarku po tistem,ko so ga izrinili s ceste.Poznam pa zgodbo človeka,ki ga je negdo izrinil s ceste. In ko je prišla policija je dobil še kazen, da se je to zgodilo , ker je bil sam prehiter.

  • nergač 19:12 24.december 2011.

    "Po nesreči brezbrižno odpeljal naprej."- no, žurnalovci, brezbrižno pa ta delikvent prav gotovo ni odpeljal. Po mojem ga še zdaj skrbi, da ga ne bi odkrili...