Filmska tatvina: Zbil lastnico avta in odpeljal z njenim otrokom v sedežu

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Medtem ko je šla plačat gorivo, je neznanec sedel v njen avto, v katerem sta bila otroka in nato odpeljal.
Oglej si celoten članek

Enaintridesetletna ženska se je z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po njeni torbici. Hči je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa, mlajši bratec pa je ostal v vozilu. 

Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je moški spravil vozilo v pogon in se z otrokom v otroškem sedežu odpeljal v smeri proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozila, še vlekel za seboj. 

Policisti so ga v Rimskih Toplicah ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. 

53-letnega moškega, doma z območja Zidanega Mosta, bodo policisti kazensko ovadili zaradi roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:41 10. Avgust 2019.

    Vse kar je povedano ,da je stari znanec policije . Zakaj ga potem ne dajo pod ključ ? Ja to …

  • 19:37 9. Avgust 2019.

    Obvezna kazen tudi voznici;v zakonu jasno piše ,da mora lastnik vozila z preudarnimi ukrepi(dejanji)preprečiti odvzem lastnine.Pa kje živi ta kura,da …

  • 14:31 9. Avgust 2019.

    Imela je srečo, da ji še otrok niso vzeli za rezervne dele! Nekako razumem, da je bila ženska neodgovorna do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.