Slovenija
5002 ogledov

Filmska tatvina: Zbil lastnico avta in odpeljal z njenim otrokom v sedežu

Policija Gregor Prebil
Medtem ko je šla plačat gorivo, je neznanec sedel v njen avto, v katerem sta bila otroka in nato odpeljal.

Enaintridesetletna ženska se je z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po njeni torbici. Hči je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa, mlajši bratec pa je ostal v vozilu. 

Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je moški spravil vozilo v pogon in se z otrokom v otroškem sedežu odpeljal v smeri proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozila, še vlekel za seboj. 

Policisti so ga v Rimskih Toplicah ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. 

53-letnega moškega, doma z območja Zidanega Mosta, bodo policisti kazensko ovadili zaradi roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Avatar Leon
    Leon 06:41 10.avgust 2019.

    Vse kar je povedano ,da je stari znanec policije . Zakaj ga potem ne dajo pod ključ ? Ja to je pa zgodba o krivosodju . Sodišča se ne želijo ukvarjati z barabami raje imajo takšne ,ki se ne znajdejo ...prikaži več v njihovem delovnem okolju.

  • romzy 19:37 09.avgust 2019.

    Obvezna kazen tudi voznici;v zakonu jasno piše ,da mora lastnik vozila z preudarnimi ukrepi(dejanji)preprečiti odvzem lastnine.Pa kje živi ta kura,da pusti torbico z otroki v avtu.....pa ključe....še kreditno kartico naj da drugič za brisalce.

  • Naklonsky 14:31 09.avgust 2019.

    Imela je srečo, da ji še otrok niso vzeli za rezervne dele! Nekako razumem, da je bila ženska neodgovorna do svoje lastnine - toda do otrok ??? Res je imela srečo!