Zbil pešca in pobegnil

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V prometni nesreči izven naselja Prihova je bil huje poškodovan 71-letni pešec. Policija za pomoč pri izsleditvi voznika, ki je po nesreči pobegnil, prosi morebitne očividce.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 17.35 je neznani voznik vozil iz smeri Spodnje Rečice proti Mozirju. V neposredni bližini podjetja Elkroj je na ravnem delu vozišča z zunanjim desnim vzvratnim ogledalom vozila trčil v pešca, ki je hodil ob desnem robu vozišča, in sicer proti naselju Spodnja Rečica. Pešec je padel na travnik ob desnem robu vozišča, neznani voznik pa je s kraja dogodka odpeljal, ne da bi poškodovanemu nudil prvo pomoč.

Poškodovanega pešca je ob vozišču našla ležati neznana voznica, ki ga je odpeljala v Zdravstveni dom Nazarje. Zaradi hudih poškodb so ga v nadaljevanju odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico, so sporočili s policije.

Neznanega voznika, ki je povzročil prometno nesrečo, kot tudi vse občane, ki so prometno nesrečo videli ali o njej karkoli vedo, pozivamo, naj nam podatke sporočijo na telefonsko številko 113 oziroma anonimno številko policije 080 12 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:27 30. November 2011.

    Zakaj pobegujejo ljudje s krajev nesreč? Zato, ker bi spet bil on kriv, čeprav morda ni mogel kaj narediti. Pešec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.