Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Zbil pešca in pobegnil

Znak Stop policija Mojca Marot
V prometni nesreči izven naselja Prihova je bil huje poškodovan 71-letni pešec. Policija za pomoč pri izsleditvi voznika, ki je po nesreči pobegnil, prosi morebitne očividce.

Včeraj okoli 17.35 je neznani voznik vozil iz smeri Spodnje Rečice proti Mozirju. V neposredni bližini podjetja Elkroj je na ravnem delu vozišča z zunanjim desnim vzvratnim ogledalom vozila trčil v pešca, ki je hodil ob desnem robu vozišča, in sicer proti naselju Spodnja Rečica. Pešec je padel na travnik ob desnem robu vozišča, neznani voznik pa je s kraja dogodka odpeljal, ne da bi poškodovanemu nudil prvo pomoč.

Poškodovanega pešca je ob vozišču našla ležati neznana voznica, ki ga je odpeljala v Zdravstveni dom Nazarje. Zaradi hudih poškodb so ga v nadaljevanju odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico, so sporočili s policije.

Neznanega voznika, ki je povzročil prometno nesrečo, kot tudi vse občane, ki so prometno nesrečo videli ali o njej karkoli vedo, pozivamo, naj nam podatke sporočijo na telefonsko številko 113 oziroma anonimno številko policije 080 12 00.

Komentarjev 1
  • Stolp 09:27 30.november 2011.

    Zakaj pobegujejo ljudje s krajev nesreč? Zato, ker bi spet bil on kriv, čeprav morda ni mogel kaj narediti. Pešec je hodil je po desni, verjetno neosvetljen in voznik ga je videl ko je bilo prepozno. Kriv pa seveda spet ...prikaži več 'šibkejši v prometu' namesto tistega ki je dejansko kriv.S tem sta naša policija in sodstvo posredno odgovorna za take ki so obležali in jim ni noben pomagal in so zaradi tga umrli ali pa ostali s trajnimi posledicami. Če bi bil kriv dejansko tisti, ki je kriv ne pa vedno šibkejši bi morda bilo manj pobegov?Je to vam policajem in skorumpiranim sodnikom prišlo kdaj na misel?