Zbil žensko, ki je točila gorivo

Malo pred sedmo uro zjutraj se je na regionalni cesti med Radovljico in Lescami zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 58-letnica.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih naj bi ženska ob cesti v svoj avtomobil točila gorivo, ko jo je zbil 20-letnik v cliu, je za nas povedal Leon Keder s Policijske uprave Kranj. Ženska je poškodbam podlegla še na kraju nesreče.

Po pisanju Slovenskih novic naj bi voznik, ki med nesrečo ni bil poškodovan, pripeljal s preveliko hitrostjo, ženska pa naj svojega vozila ne bi ustrezno zavarovala. Ker policija okoliščine smrti še ugotavlja, nam Keder teh podatkov ni mogel potrditi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:24 12. December 2012.

    ...in auspuh na desni . Vzhodnjak .

  • 00:50 12. December 2012.

    Izpušni lonec mora biti po predpisih obrnjen stran od pločnika in pešcev, zaradi smradu, se pravi na tisto stran, kjer …

  • 00:41 12. December 2012.

    Se opravičujem , Clia sem pripisal njej . Opravičujem še enkrat vsem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.