Zbila otroka na kolesu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Otrok je kolesaril v spremstvu staršev.
Oglej si celoten članek

Petletnik je v spremstvu staršev kolesaril po kolesarski stezi. Ko so bili starši z otrokom na prehodu za kolesarje čez Malteško cesto, je po Malteški cesti iz smeri Brega proti Polzeli pripeljala voznica osebnega avtomobila in trčila v otroka.

Otroka so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico Celje, kjer so ugotovili, da ima hude telesne poškodbe in je ostal na zdravljenju. Zoper voznico osebnega avtomobila sledi kazenska ovadba.

Številne nesreče kolesarjev in motoristov ...

V Zgornji Besnici so policisti obravnavali prijavo nesreče kolesarke, ki je padla preko krmila, v Ratečah sta trčila mopedist in voznik osebnega avtomobila, v Radovljici je voznik avtomobila na križišču odvzel prednost motoristki; na Krvavcu je po neprilagojeni hitrosti vožnje kolesa padel kolesar; na Bledu pa sta trčila voznik, ki je zavijal na križišču in motorist, ki je pred križiščem nepravilno prehiteval. V teh nesrečah je šlo za lažje telesne poškodbe udeležencev. 

Huje pa sta se poškodovala kolesar, ki je v petek popoldan v Bohinju zaradi neprilagojene hitrosti padel na kolesarski stezi,
in voznik štirikolesnika, ki je med vožnjo proti Podroštu zapeljal na desni rob vozišča in trčil v odbojno ograjo.

Glede na število ranljivejših udeležencev, ki so bili udeleženi v prometnih nesrečah, policija opozarja na previdnost, dosledno upoštevanje prometnih pravil in na predvidevanje situacij!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.