Zbrali dovolj za Gajine korake

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Akcija zbiranja denarja, da bi lahko mala Gaja, ki zaradi cerebralne paralize ne more samostojno stati in hodit, je bila uspešna. Zbrali so že ves potreben denar.
Oglej si celoten članek

Dveletnica bo tako lahko odšla na operacijo v ZDA. Tam ji bodo s tako imenovano selektivno dorzalno rizotomijo izboljšali gibljivost, ji omogočili samostojno hojo in odrešili bolečin, ki jih doživlja zaradi spastičnosti. 

Višek denarja bodo podarili drugim

"Tako da se naše zbiranje zaključuje! Izpeljali bomo le še dogodke in akcije, ki že potekajo oz. so že organizacijsko predaleč, da bi jih ustavili, višek sredstev pa bomo po operaciji, ko bomo dejansko videli kakšen strošek nam bo to predstavljalo, podarili naprej drugim pomoči potrebnim otrokom! Hvala vsem, ki ste darovali, vsem ki ste organizirali različna zbiranja, kot tudi vsem, ki nas spodbujate in podpirate na naši poti! Seveda pa nas spremljajte še naprej in se skupaj z nami veselite Gajinih prvih korakov! Hvala vam!"  se glasi današnji vesel napis na strani Za Gajine korake.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:29 5. Junij 2013.

    TO JE NOVICA ZA PRVO STRAN VSEH ČASOPISEV NE PA JANŠA IN NJEGOVA BANDA. NESKONČNO SEM VESEL IN PONOSEN DA …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.