Slovenija
26 ogledov

Zbrali dovolj za Gajine korake

Gaja, za Gajine korake Facebook
Akcija zbiranja denarja, da bi lahko mala Gaja, ki zaradi cerebralne paralize ne more samostojno stati in hodit, je bila uspešna. Zbrali so že ves potreben denar.

Dveletnica bo tako lahko odšla na operacijo v ZDA. Tam ji bodo s tako imenovano selektivno dorzalno rizotomijo izboljšali gibljivost, ji omogočili samostojno hojo in odrešili bolečin, ki jih doživlja zaradi spastičnosti. 

Višek denarja bodo podarili drugim

"Tako da se naše zbiranje zaključuje! Izpeljali bomo le še dogodke in akcije, ki že potekajo oz. so že organizacijsko predaleč, da bi jih ustavili, višek sredstev pa bomo po operaciji, ko bomo dejansko videli kakšen strošek nam bo to predstavljalo, podarili naprej drugim pomoči potrebnim otrokom! Hvala vsem, ki ste darovali, vsem ki ste organizirali različna zbiranja, kot tudi vsem, ki nas spodbujate in podpirate na naši poti! Seveda pa nas spremljajte še naprej in se skupaj z nami veselite Gajinih prvih korakov! Hvala vam!"  se glasi današnji vesel napis na strani Za Gajine korake.


Komentarjev 1
  • Lionel 21:29 05.junij 2013.

    TO JE NOVICA ZA PRVO STRAN VSEH ČASOPISEV NE PA JANŠA IN NJEGOVA BANDA. NESKONČNO SEM VESEL IN PONOSEN DA JE AKCIJA USPELA, SPLOH ZATO KER JE TUDI MOJA HČI ODLOČILA ZA POMOČ, KO JE ZASLEDILA TO AKCIJO. OBENEM PA ...prikaži večA VSO ČAST TISTIM KI SO POŠILJALI ZAHVALE ZA DONACIJE, KI JO JE TUDI HČI PREJELA. UPAM SAMO DA JE TA STROŠEK POŠTE BIL TUDI S STRANI KAKŠNEGA DONATORJA, KER V NASPROTNEM PRIMERU BI BILO BOLJE TA SREDSTVA PORABITI ŠE ZA KAKŠNO POMOČ.