ZDA: deček v vrtec prinesel heroin

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ameriški deček je v vrtec prišel s suknjičem, v katerem je imel več deset vrečk s heroinom. Jakna je pripadala dečkovemu očimu, ki so ga že aretirali.
Oglej si celoten članek

Po navedbah upravnika vrtca Paula Vallasa je deček v vrtec prinesel očimovo jakno, ne da bi vedel, kaj se v njej skriva. "Otroci prinesejo v vrtec vse, kar najdejo doma," je poudaril. Ko so odkrili, kaj je v okoli 50 vrečkah, so poklicali policijo, ki je drogo zasegla.

Kasneje je dečkov očim, 35-letni Santos Roman, prišel v vrtec in vzel jakno, ne da bi vedel, da je policija prej njegov zaklad že odnesla. Ko je odkril, da je heroin izginil, se je vrnil v vrtec, kjer ga je policija aretirala.

Dečka je iz šole odpeljala mama, vendar so ga nato pristojne oblasti odpeljale v varstvo k stari mami, saj je Roman, osumljen posedovanja drog, že plačal varščino v vrednosti 10 tisoč dolarjev in so ga izpustili iz zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.