Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

ZDA: deček v vrtec prinesel heroin

Heroin Shutterstock
Ameriški deček je v vrtec prišel s suknjičem, v katerem je imel več deset vrečk s heroinom. Jakna je pripadala dečkovemu očimu, ki so ga že aretirali.

Po navedbah upravnika vrtca Paula Vallasa je deček v vrtec prinesel očimovo jakno, ne da bi vedel, kaj se v njej skriva. "Otroci prinesejo v vrtec vse, kar najdejo doma," je poudaril. Ko so odkrili, kaj je v okoli 50 vrečkah, so poklicali policijo, ki je drogo zasegla.

Kasneje je dečkov očim, 35-letni Santos Roman, prišel v vrtec in vzel jakno, ne da bi vedel, da je policija prej njegov zaklad že odnesla. Ko je odkril, da je heroin izginil, se je vrnil v vrtec, kjer ga je policija aretirala.

Dečka je iz šole odpeljala mama, vendar so ga nato pristojne oblasti odpeljale v varstvo k stari mami, saj je Roman, osumljen posedovanja drog, že plačal varščino v vrednosti 10 tisoč dolarjev in so ga izpustili iz zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.