Zdravnik reševalec ima eno prošnjo

Foto: Vlada RS helikopter SV, smučišče, reševanje
Foto: Vlada RS helikopter SV, smučišče, reševanje
"Že prejšnji teden smo imeli veliko srečo, končalo se je samo z objemanjem dreves med visenjem pod helikopterjem."
Oglej si celoten članek

"Dajmo se nekaj zmenit. Tako kot danes bo tudi jutri precej vetra. Kar pomeni, da najbrž ne bi mogli do vseh ponesrečencev v gorah. Že prejšnji teden smo imeli veliko srečo, končalo se je samo z objemanjem dreves med visenjem pod helikopterjem. Lahko se pa ne bi. Po pameti prosim."

Tako je v objavi na Twitterju zapisal Luka Camlek, eden od zdravnikov - reševalcev, ki delujejo v okviru helikopterske nujne medicinske pomoči. 

GORE Iskali in našli izgubljene: tri alpiniste in planinko

Nedeljsko dopoldne bo vremensko manj ugodno za obisk gora, saj bo prevladovalo oblačno vreme s padavinami in vetrom. Popoldan se bo zjasnilo.

 dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:29 27. Marec 2021.

    In kje piše, da morate vse klošarje v japankah in sandalih reševat tisti trenutek, ko pokličejo na pomoč??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.