Združili moči za dobrobit sočloveka

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Pri iskanju pogrešane se je za ključno izkazalo dobro sodelovanje policije in občanov.
Oglej si celoten članek

Srčnost, vztrajno delo in sodelovanje so rešili človeško življenje – to dokazuje zgodba iz okolice Gornje Radgone.

Petega julija so bili policisti obveščeni, da  svojci pogrešajo Angelo Krojs. K iskanju so pozvali tudi policijsko letalsko enoto in PGD Apače. Do noči je tekla iskalna akcija, vendar pogrešane niso našli.

Zjutraj se je akcija nadaljevala, sodelovali so radgonski policisti, okoli 40 prostovoljnih gasilcev in občanov Črnc. Med iskanjem so policisti prišli do podatka, da so pogrešano videli v okolici  Spodnje Ščavnice, kjer je na eni od turističnih kmetij prosila za kozarec vode.

Bila izmučena in dehidrirana

Okoli 12. ure so pogrešano policisti in trije občani našli v bližnjem gozdu okoli 120 metrov od ceste. Krojseva je bila precej izmučena in dehidrirana, zato so nemudoma na kraj poklicali reševalno vozilo in zdravnika, ki so jo oskrbeli.

"Policisti, gasilci in občani, ki so sodelovali v iskalni akciji so s strokovnim, predvsem  pa vztrajnim delom uspeli najti pogrešano osebo in tako rešiti življenje," so zapisali na PU Murska Sobota.

Direktor policijske uprave Damir Ivančić je pohvalil prizadevno delo policistov, hkrati se  je zahvalil tudi vsem sodelujočim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.