Zduženi učitelji in ljubitelji joge

Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani Foto: Saša Despot Joga v Ljubljani
Na Kongresnem trgu so se danes ob 11. uri zbrali učitelji in praktikanti joge ter izvajali svoje prakse joge. V okviru projekta "Čuti. Misli. Deluj." želijo izpostaviti, da je joga družbena praksa z odgovornimi vrednotami in etiko posameznika oziroma družbe. Dogodka se je lahko udeležil kdorkoli. Pokazati so želeli, da je joga univerzalni jezik, ki lahko združuje in znotraj vsakega posameznika premakne svet.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.