Že gneča na cesti

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
Zaradi prometnih nesreč promet po državi upočasnjen.
Oglej si celoten članek

Pred nami je lep sončen konec tedna, ki ga bo marsikdo zaradi praznika v torek še podaljšal. Številni so se že odpravili na lepše, zato je na cestah že kar nekaj gneče.

Zaradi prometnih nesreč na zahodni obvoznici pri Brdu in na primorski avtocesti za Brezovico proti Kopru po podatkih Prometno-informacijskega centra (PIC) ostaja zastoj od Kosez proti cestninski postaji Log. Zastoj je tudi na vzporedni regionalni cesti proti Vrhniki.

Šestkilometrska kolona na štajerki

Vozila so morala precej stati tudi na štajerski avtocesti, kjer se je prav tako zgodila prometna nesreča. Nekaj časa je bila kolona dolga šest kilometrov.

Na dolenjki zagorel avto

Promet je bil zaradi gorečega vozila nekaj časa oviran tudi na dolenjski avtocesti med Krškim in Obrežjem proti Obrežju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:21 21. Junij 2013.

    Obale se vsi spomnejo samo, ko grdo na morje, še kao zaostalo Prekmurje premore avtocesto, Obala, pa je še v …

  • 17:53 21. Junij 2013.

    ok...kera nesramna...pa precej zgrešeno razmišljanje.

  • 16:59 21. Junij 2013.

    Dragi Štajerci; Gorenjci in še posebej Ljubljančani, želim, vam še več zastojev in, da bi vsaj nekaj ur preživeli v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.