Slovenija
23 ogledov

Že gneča na cesti

Gorenjska avtocesta Iztok Golob
Zaradi prometnih nesreč promet po državi upočasnjen.

Pred nami je lep sončen konec tedna, ki ga bo marsikdo zaradi praznika v torek še podaljšal. Številni so se že odpravili na lepše, zato je na cestah že kar nekaj gneče.

Zaradi prometnih nesreč na zahodni obvoznici pri Brdu in na primorski avtocesti za Brezovico proti Kopru po podatkih Prometno-informacijskega centra (PIC) ostaja zastoj od Kosez proti cestninski postaji Log. Zastoj je tudi na vzporedni regionalni cesti proti Vrhniki.

Šestkilometrska kolona na štajerki

Vozila so morala precej stati tudi na štajerski avtocesti, kjer se je prav tako zgodila prometna nesreča. Nekaj časa je bila kolona dolga šest kilometrov.

Na dolenjki zagorel avto

Promet je bil zaradi gorečega vozila nekaj časa oviran tudi na dolenjski avtocesti med Krškim in Obrežjem proti Obrežju.

Komentarjev 3
  • joc2013 21:21 21.junij 2013.

    Obale se vsi spomnejo samo, ko grdo na morje, še kao zaostalo Prekmurje premore avtocesto, Obala, pa je še v 70 prejšnjega stoletja. Tako, da ne zamerim domačinom, ki se ne morejo zaradi kolon nikamor od doma premakniti.

  • Neža Koritnik 17:53 21.junij 2013.

    ok...kera nesramna...pa precej zgrešeno razmišljanje.

  • Šemefuky 16:59 21.junij 2013.

    Dragi Štajerci; Gorenjci in še posebej Ljubljančani, želim, vam še več zastojev in, da bi vsaj nekaj ur preživeli v kolonah. Na primorskem ne rabimo normalnih cest, en usran predorček lahko delamo nekaj let, zato mnogo vročine, toplega asfalta in ...prikaži več seveda kolono na mejnih prehodih vam iskreno privoščim.