Že pred oddajanjem zamenjali urednika

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Potem ko so predstavniki družbe TSmedia v lasti Telekoma Slovenije junija predstavili ekipo in program nove komercialne televizije Planet TV, ki bo zaživela predvidoma 18. septembra, je že prišlo do kadrovskih zamenjav.
Oglej si celoten članek

Že pred oddajanjem nove televizije je prišlo do zamenjave kadra. Nekdanjega odgovornega urednika Multimedijskega centra na RTV Slovenija Uroša Urbanijo, ki bi moral biti zadolžen za integracijo Siolovega portala v sklopu tega projekta, naj bi zagotovo zamenjal Vinko Vasle, zatrjujejo viri, ki ne želijo biti imenovani.

Da ne gre vse kot po maslu, smo poročali minuli mesec, saj želijo Planet TV uvrstiti na nacionalkin multipleks, kolateralna škoda pa naj bi bila Golica TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:32 5. November 2012.

    Če je resnična vest, da je ali da bo urednik VV, potem pa res ni treba vprašati, čigavo trobilo bo …

  • 15:40 16. Avgust 2012.

    Kaj je res kdo tako neobjektiven in se upa delat, da ne ve, da gre za privatizacijo telekomove televizije s …

  • 15:10 16. Avgust 2012.

    Hvalabogu, da nekateri še znate in znamo razmišljati s svojo glavo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.