Slovenija
24 ogledov

Že pred oddajanjem zamenjali urednika

Planet TV, Jerca Zajc Šušteršič, Živa Rogelj, Marko Potrč in Tomaž Bratož. Boštjan Tacol
Potem ko so predstavniki družbe TSmedia v lasti Telekoma Slovenije junija predstavili ekipo in program nove komercialne televizije Planet TV, ki bo zaživela predvidoma 18. septembra, je že prišlo do kadrovskih zamenjav.

Že pred oddajanjem nove televizije je prišlo do zamenjave kadra. Nekdanjega odgovornega urednika Multimedijskega centra na RTV Slovenija Uroša Urbanijo, ki bi moral biti zadolžen za integracijo Siolovega portala v sklopu tega projekta, naj bi zagotovo zamenjal Vinko Vasle, zatrjujejo viri, ki ne želijo biti imenovani.

Da ne gre vse kot po maslu, smo poročali minuli mesec, saj želijo Planet TV uvrstiti na nacionalkin multipleks, kolateralna škoda pa naj bi bila Golica TV.

Komentarjev 11
  • Bojan Troha 07:32 05.november 2012.

    Če je resnična vest, da je ali da bo urednik VV, potem pa res ni treba vprašati, čigavo trobilo bo to.

  • nejansizmu 15:40 16.avgust 2012.

    Kaj je res kdo tako neobjektiven in se upa delat, da ne ve, da gre za privatizacijo telekomove televizije s strani Ivana Janše - Janeza? Da gre za vzpostavitev televizije pod kontrolo politične partije SDS?Saj ni treba, da ...prikaži več se strinjate, le tiho bodite in naj vas bo vsakega pri sebi, pošteno sram, komu ali čemu pripadate.Ustavimo janšizem - zaženimo Slovenijo!NE janšizmu!

  • Bučka 15:10 16.avgust 2012.

    Hvalabogu, da nekateri še znate in znamo razmišljati s svojo glavo.