Že sedem obtožnic

Foto: Žurnal24 Borut %C4%8Cerne
Avto moto Černe. Včeraj so zaslišali še eno pričo, nadaljevanje avgusta.
Oglej si celoten članek

V primeru Avto mota Černe iz Trzina, ki mu tožilstvo očita goljufijo, se je nabralo že sedem obtožnic. Včeraj so zaslišali novo pričo, obtoženi 33-letni Borut Černe, direktor podjetja, pa vztraja pri zaslišanju še nekaterih.

Poleg sedmih obtožnic je v zvezi s primerom vloženih več zahtev za preiskavo. Na sodišču sta že bila zaslišana grafolog in izvedenec davčne stroke, saj mu tožilstvo očita tudi utajo davkov. Černe je sicer v priporu že od konca leta 2008, ta pa lahko traja največ dve leti.

Obramba je že večkrat predlagala odpravo pripora oziroma spremembo v hišni pripor, vendar sodišče temu ni ugodilo. Obravnave v primeru Černe so razpisane do novembra letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.