Želel je plesati, pa ni hotela

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj je v Ajdovščini 28-letni moški med treningom plesa silil soplesalko, da bi nadaljevala s plesom, čeprav mu je govorila, da je utrujena in da ne more več nadaljevati s treningom.
Oglej si celoten članek

"Včeraj je v Ajdovščini 28-letni moški med treningom plesa silil soplesalko, da bi nadaljevala s plesom, čeprav mu je govorila, da je utrujena in da ne more več nadaljevati s treningom. Med njima je prišlo do prepira, nato pa jo je moški z udarci in davljenjem prisilil, da je nadaljevala s treningom plesa," so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Zaradi poškodb v bolnišnico
Zaradi poškodb so dekletu, staremu okoli 20 let, zdravniško pomoč najprej nudili v ZD Ajdovščina, nato pa je bila napotena na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Na podlagi usmeritev pristojnega Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici bodo ajdovski policisti zoper moškega podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva.

Znani plesalec v novi aferi?
Po neuradnih informacijah naj bi šlo za znanega plesalca, Mišo Cigoja. Te informacije smo želeli preveriti tudi v njegovem plesnem klubu in pri njem osebno, a se na naše klice (zaenkrat) nikjer niso odzvali.

Miša je sicer znan po nekaj zanimivih prigodah iz preteklosti. Lani naj bi se v Beogradu zapletel v seksualni škandal- njegovo dekle naj bi ga ujelo v postelji s srbskima dvojčicama. Dekle naj bi ga zato napadlo in želelo poškodovati njegovo "moškost".

Naši viri iz plesnih krogov, ki Miša dobro poznajo, so nam povedali: "Od nekdaj je bil zelo impulziven in temperamenten. Vedno je bil tudi obseden s tem, da hoče biti najboljši."

V svoji plesni karieri je zamenjal že kar nekaj Rusinj, Moldavijk in Belorusinj. Na več portalih smo zasledili zapise, ki potrjujejo navedbe naših virov: vzrok menjav naj bi bil od nekdaj problematičen Mišev temperament.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.