Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Želel je plesati, pa ni hotela

ples Shutterstock
Včeraj je v Ajdovščini 28-letni moški med treningom plesa silil soplesalko, da bi nadaljevala s plesom, čeprav mu je govorila, da je utrujena in da ne more več nadaljevati s treningom.

"Včeraj je v Ajdovščini 28-letni moški med treningom plesa silil soplesalko, da bi nadaljevala s plesom, čeprav mu je govorila, da je utrujena in da ne more več nadaljevati s treningom. Med njima je prišlo do prepira, nato pa jo je moški z udarci in davljenjem prisilil, da je nadaljevala s treningom plesa," so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Zaradi poškodb v bolnišnico
Zaradi poškodb so dekletu, staremu okoli 20 let, zdravniško pomoč najprej nudili v ZD Ajdovščina, nato pa je bila napotena na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Na podlagi usmeritev pristojnega Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici bodo ajdovski policisti zoper moškega podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva.

Znani plesalec v novi aferi?
Po neuradnih informacijah naj bi šlo za znanega plesalca, Mišo Cigoja. Te informacije smo želeli preveriti tudi v njegovem plesnem klubu in pri njem osebno, a se na naše klice (zaenkrat) nikjer niso odzvali.

Miša je sicer znan po nekaj zanimivih prigodah iz preteklosti. Lani naj bi se v Beogradu zapletel v seksualni škandal- njegovo dekle naj bi ga ujelo v postelji s srbskima dvojčicama. Dekle naj bi ga zato napadlo in želelo poškodovati njegovo "moškost".

Naši viri iz plesnih krogov, ki Miša dobro poznajo, so nam povedali: "Od nekdaj je bil zelo impulziven in temperamenten. Vedno je bil tudi obseden s tem, da hoče biti najboljši."

V svoji plesni karieri je zamenjal že kar nekaj Rusinj, Moldavijk in Belorusinj. Na več portalih smo zasledili zapise, ki potrjujejo navedbe naših virov: vzrok menjav naj bi bil od nekdaj problematičen Mišev temperament.