Zeleno kavo umaknili iz prodaje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V zeleni kavi Green Coffee 800 so z analizo ugotovili nedovoljeno prisotnost sibutramina, zato se je uvozno podjetje Avtoakustika odločilo ta izdelek odpoklicati s trga.
Oglej si celoten članek

Umaknjeni sta bili seriji SS201101 v 90-gramskih vrečkah (18 vrečk) z rokom uporabe 21. julij 2013 in 4. avgust 2013, so sporočili iz omenjenega podjetja.

Kot so še sporočili iz podjetja, je prisotnost sibutramina zdravilna učinkovina in ni dovoljena v prehranskih dopolnilih. Proizvajalec izdelka Green Coffe 800 je American Leptin Pharmaceutical, izdelki pa sicer prihajajo iz Kitajske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:58 22. December 2011.

    Mogoče bi drugič poizkusila z uvozom Ljubljanska SNAGA ,kot AVTOAKUSTIKA ,saj ko smo že pri strokovnosti, jo ima sledja ogromno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.