Slovenija
14 ogledov

Zeleno kavo umaknili iz prodaje

roke, skodelica Žurnal24 main
V zeleni kavi Green Coffee 800 so z analizo ugotovili nedovoljeno prisotnost sibutramina, zato se je uvozno podjetje Avtoakustika odločilo ta izdelek odpoklicati s trga.

Umaknjeni sta bili seriji SS201101 v 90-gramskih vrečkah (18 vrečk) z rokom uporabe 21. julij 2013 in 4. avgust 2013, so sporočili iz omenjenega podjetja.

Kot so še sporočili iz podjetja, je prisotnost sibutramina zdravilna učinkovina in ni dovoljena v prehranskih dopolnilih. Proizvajalec izdelka Green Coffe 800 je American Leptin Pharmaceutical, izdelki pa sicer prihajajo iz Kitajske.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 09:58 22.december 2011.

    Mogoče bi drugič poizkusila z uvozom Ljubljanska SNAGA ,kot AVTOAKUSTIKA ,saj ko smo že pri strokovnosti, jo ima sledja ogromno več , saj se z hrano posredno ukvarja že 60 let in vsaj dobro ve kaj je pokvarjeno živilo. Avtoakustika ...prikaži več in hrana ? Če bi bili količkaj razgledani, se v to že zaradi bližine Trsta ne bi spustili. Mogoče je pa pribežal k njim kakšen iz Kolinske ali Droge in prepričal lastnika o svoji strokovnosti in znanju. No pa oni itak ne vedo kaj je Trst, no zvočniki sigurno niso.