"Želite še številko mojega krvnega pritiska?!"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Janez Stanovnik le ni povedal zneska svoje pokojnine, potem ko je obljubil, da bo govorice, da prejema okrog sedem tisoč evrov, komentiral po praznikih.
Oglej si celoten članek

"Pri vsem skupaj je edini problem to, da sem si v 90. letih življenja zaslužil pokojnino," se je na Valu 202 razburil Janez Stanovnik, ko so ga prosili za komentar o govoricah, ki se jih lahko spomnite na tej povezavi, o višini njegove pokojnine, za katero je rekel, da jo bo komentiral po praznikih. "Od tega sem 60 let delal – 40 v domovini, 20 v tujini in sem še vedno aktiven, da sem si zaslužil dostojno življenje v starosti. Sam kuham, perem in peglam," je začel pojasnjevati Stanovnik in le ni razkril svojih mesečnih prihodkov, ki naj bi se vrteli okrog sedem tisoč evrov.  "Ali ni to vrhunec cinizma v katerikoli družbi?" se je vprašal.

"A je to zdaj policijska preiskava?! Je narobe, da dobivam penzijo?" je nadaljeval. Radijskega voditelja je še vprašal: "Želite še številko mojega krvnega pritiska?!" Tistemu, ki ga višina njegove pokojnine zanima, naj se obrne na pokojninski zavod, je še svetoval Stanovnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 42

  • 14:21 6. Maj 2012.

    berem komentarje tukaj spodaj in si mislim da pol tak ni čudno da nas imajo za norca še ima 3/4 …

  • 14:23 2. Maj 2012.

    Pokvarjenemu starcu pač ni pomoči.Dokler bo migal,bo cvilil in lajal.Osebke kot so Stanovnik,Kučan,Tuerk,Janković,banda 571,pokvarjeni sindikalni voditelji in še bi se …

  • 18:25 1. Maj 2012.

    DA TE NI SRAM JANEZ - IN TI NAM BOŠ PRIDIGAL O VREDNORAH - SMRDUH

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.