Slovenija
13 ogledov

"Želite še številko mojega krvnega pritiska?!"

Janez Stanovnik je mlade pozval, naj stopijo pod prapor partizanstva. (Foto: IFP Žurnal24 main
Janez Stanovnik le ni povedal zneska svoje pokojnine, potem ko je obljubil, da bo govorice, da prejema okrog sedem tisoč evrov, komentiral po praznikih.

"Pri vsem skupaj je edini problem to, da sem si v 90. letih življenja zaslužil pokojnino," se je na Valu 202 razburil Janez Stanovnik, ko so ga prosili za komentar o govoricah, ki se jih lahko spomnite na tej povezavi, o višini njegove pokojnine, za katero je rekel, da jo bo komentiral po praznikih. "Od tega sem 60 let delal – 40 v domovini, 20 v tujini in sem še vedno aktiven, da sem si zaslužil dostojno življenje v starosti. Sam kuham, perem in peglam," je začel pojasnjevati Stanovnik in le ni razkril svojih mesečnih prihodkov, ki naj bi se vrteli okrog sedem tisoč evrov.  "Ali ni to vrhunec cinizma v katerikoli družbi?" se je vprašal.

"A je to zdaj policijska preiskava?! Je narobe, da dobivam penzijo?" je nadaljeval. Radijskega voditelja je še vprašal: "Želite še številko mojega krvnega pritiska?!" Tistemu, ki ga višina njegove pokojnine zanima, naj se obrne na pokojninski zavod, je še svetoval Stanovnik.

Komentarjev 42
  • Gigii 14:21 06.maj 2012.

    berem komentarje tukaj spodaj in si mislim da pol tak ni čudno da nas imajo za norca še ima 3/4 folka IQ 10. Kirega dela ne kapirate? On je delal. 40 let v ''SLO'' in 20let v tujini kjer so ...prikaži več penzije višje. kaj ste hepani al kaj? Boril se je za Slovenijo takrat ko še vaši očetje obstajali niso pa ste mu fauš? Mislim iq slovenskega prebivalstva je menda 12

  • vidralas 14:23 02.maj 2012.

    Pokvarjenemu starcu pač ni pomoči.Dokler bo migal,bo cvilil in lajal.Osebke kot so Stanovnik,Kučan,Tuerk,Janković,banda 571,pokvarjeni sindikalni voditelji in še bi se našlo veliko pokvarjenih in skorumpiranih zajedalcev, je potrebno kazensko preganjati.Vsi zgoraj našteti so grobarji Slovencev in Slovenstva.

  • jakec1897 18:25 01.maj 2012.

    DA TE NI SRAM JANEZ - IN TI NAM BOŠ PRIDIGAL O VREDNORAH - SMRDUH