Ženo imel v ujetništvu 16 let

Foto: Žurnal24 Moškemu in njegovi življenjski sopotnici grozi do osem let zaporne kazni. (Foto:
Brazilske oblasti so prijele moškega, ki je v umazani kleti 16 let v ujetništvu zadrževal svojo ženo. Medtem je z neko drugo žensko živel v isti hiši.
Oglej si celoten članek

Policija je 64-letno Sebastiano Aparecido Groppo našla v celici hiše v mestu Sorocaba v zvezni državi Săo Paulo. Tla v prostoru velikosti 12 kvadratnih metrov so bila nastlana z iztrebki in mrtvimi ščurki, je za Reuters povedala inšpektorica sorocabaške policije Ana Luiza Salomone. "Našli so jo zavito v odejo," je dejala in dodala, da so bila okna zabita in zatemnjena.

Policija je aretirala tako 64-letnega Joaoja Batista Groppo kot žensko, ki je živela z njim, zaradi obtožb, da sta žensko nezakonito zadrževala v ujetništvu. Mož je policiji povedal, da je 42 let staro ženo zaprl, ker je bila duševno bolna in agresivna.

Salomonova je dejala, da je Groppo svojo ženo očitno zadrževal v ujetništvu v dveh obdobjih skupaj 16 let. Drugič jo je zaprl po letu 2003, ko je njun sin umrl v nesreči. Ženska je po njenih besedah kazala znake duševnih težav, povezanih z ujetništvom, ni pa bilo videti nobene agresivnosti ali resnih zdravstvenih težav, je še povedala in dodala, da bi lahko tako Groppo kot ženska, ki je živela z njim, za zločin dobila do osem let zaporne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.