Ženska, ki jo je mož živo zažgal, izgubila boj za življenje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po dveh tednih je izgubila bitko za življenje.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Slovenskih novic je 44-letnica, ki jo je mož 13. avgusta na dvorišču polil z vnetljivo tekočino in zažgal, zdaj v bolnišnici izgubila boj za življenje. 

"Potrjujemo, da smo bili obveščeni, da je v kliničnem centru Ljubljana umrla 44-letna žrtev kaznivega dejanja na območju Grosupljega. O vseh novih okoliščinah je bilo obveščeno pristojno tožilstvo. Znani 47-letni osumljenec je še vedno v priporu, policisti pa nadaljujejo preiskavo zaradi kaznivega dejanja umora," so za Slovenske novice potrdili na PU Ljubljana.

Spomnimo: dogodek v Mali Račni je pretresel sovaščane, ki kakšnih nesoglasij v družini do tragičnega dogodka niso opazili. 44-letnico je na domačem dvorišču hudo opečeno našel njen sin, glavni osumljenec za kaznivo dejanje pa je njen tri leta starejši partner. Motiv naj bi bilo maščevanje.

Pozor Policija išče moža, ki naj bi ženo polil z bencinom in zažgal

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:45 27. Avgust 2020.

    iztaknit oči in predret bobniče do mozganov in ga slepega in gluhega poslat v puscavo naj se znajde sam...prasec...upam da …

  • 14:59 27. Avgust 2020.

    Do smrti(pa če tudi do 119.)leta naj opravlja družbeno koristna dela. Ampak ne zalivanje rožic ali košnja trave....čiščenje kanalizacije,jaškov ipd..po …

  • 14:49 27. Avgust 2020.

    To je pa zato, ker se dečkov v otroštvu ne nauči drugačnega ravnanja s čustvi. Glede na to, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.