Slovenija
4282 ogledov

Ženska, ki jo je mož živo zažgal, izgubila boj za življenje

Nagrobna sveča Shutterstock
Po dveh tednih je izgubila bitko za življenje.

Po poročanju Slovenskih novic je 44-letnica, ki jo je mož 13. avgusta na dvorišču polil z vnetljivo tekočino in zažgal, zdaj v bolnišnici izgubila boj za življenje. 

"Potrjujemo, da smo bili obveščeni, da je v kliničnem centru Ljubljana umrla 44-letna žrtev kaznivega dejanja na območju Grosupljega. O vseh novih okoliščinah je bilo obveščeno pristojno tožilstvo. Znani 47-letni osumljenec je še vedno v priporu, policisti pa nadaljujejo preiskavo zaradi kaznivega dejanja umora," so za Slovenske novice potrdili na PU Ljubljana.

Spomnimo: dogodek v Mali Račni je pretresel sovaščane, ki kakšnih nesoglasij v družini do tragičnega dogodka niso opazili. 44-letnico je na domačem dvorišču hudo opečeno našel njen sin, glavni osumljenec za kaznivo dejanje pa je njen tri leta starejši partner. Motiv naj bi bilo maščevanje.

Policija uniforma policist Pozor Slovenija Policija išče moža, ki naj bi ženo polil z bencinom in zažgal

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar jate
    jate 15:45 27.avgust 2020.

    iztaknit oči in predret bobniče do mozganov in ga slepega in gluhega poslat v puscavo naj se znajde sam...prasec...upam da mu sodstvo ne bo pripisalo nepristevnost itd itd..to je lari fari,ker ce bi se to zgodilo njihovim najdrazjim takrat ne ...prikaži več bi niti pomislili na kake oljsevalne okoliscine itd itd

  • romy 14:59 27.avgust 2020.

    Do smrti(pa če tudi do 119.)leta naj opravlja družbeno koristna dela. Ampak ne zalivanje rožic ali košnja trave....čiščenje kanalizacije,jaškov ipd..po celem Slovenistanu,dela je več kot dovolj. Čimprej sodba,da ne zastara!!!!!

  • miho 14:49 27.avgust 2020.

    To je pa zato, ker se dečkov v otroštvu ne nauči drugačnega ravnanja s čustvi. Glede na to, da je ogromna večina nasilnežev in morilcev moških, se mi zdi, da je problem v tem, da se moških ne nauči pravilnega ...prikaži več ravnanja s težkimi čustvi in da se na področju čustev veliko več dela na deklicah kot na dečkih.